Kampioenschap van België - Minigolfclub-Rozemaai

Ga naar de inhoud

Kampioenschap van België

Actueel
Eindstand interclubkampioenschappen van België.
Het is eindelijk zo ver!
Minigolfclub Rozemaai is voor de eerste keer kampioen van België.
Het was een razend spannende wedstrijd. Onze club lag met slechts 2 punten voor op de volgende, maar eigenlijk waren we met 3 clubs in de running voor de kampioenstitel. Er was amper 4 punten verschil tussen de eerste en de derde, alles was nog mogelijk. En ja, na de eerste ronde stond Malonne gelijk met Rozemaai, Na de 2de ronde stond Malonne op de eerste plaats, Rozemaai op de 2de plaats. Maar dan... Elke club zette nog eens een tandje bij, Malonne ging ten onder aan de zenuwen (?) en de anderen speelden sterk, een gat werd geslagen, het wonder was geschied. Onze club bestaat nu 35 jaar, en wij doen nu 22 jaar mee met de Belgische kampioenschappen. Rozemaai, een club die in het begin nog niet wist wat een goede stick was en ieder van ons 4 verschillende balletjes had. OK we werden door sommigen smalend behandeld, maar wij hielden vol.
Alle sportieve doelen zijn nu bereikt. Nu is er de uitdaging nu om dit vol te houden en ondertussen te zorgen voor opvolging!
Raymond

<
 
>
Razend spannende wedstrijd. Zowat alle clubs draaiden op top-niveau met bijhorende prestaties.
Gelukkig heeft Rozemaai op eigen terrein kunnen winnen, wat niet altijd vanzelfsprekend is.
Voor de tussenstand zie hierboven bij de uitslagen.
Volgende en laatste wedstrijd gaat maar door eind augustus te Eupen.
Veel plezier met de fotoreeks.
KVB 3 Te Malonne

Na een training op zaterdag onder een stralende zon, was het de zondag eerder een miezerig weertje.
Het zal er om spannen om tot een derde plaats te kunnen komen.
De resultaten waren behalve voor Greta en Stefan niet al te denderend. Hoe iedereen ook zijn best deed het wilde maar niet lukken.
We zullen het maar aan op weersverandering steken!.
Tot Rozemaai, onze volgende wedstrijd

KVB 2 -  Betransart
Bij redelijk weer, maar de wind die soms wel snijdend kon zijn. speelden wij op 23 april onze tweede manche van het Belgische interclub en individueel kampioenschap.
Voor de ploeg is dit goed verlopen. Met 2 maal een derde plaats en eenmaal een tweede plaats hebben wij de winnaars van vorige wedstrijd bijgebeend. Voorlopig blijven wij wel op de derde plaats staan, maar met slechts enkele punten verschil met de eerste en tweede geklasserden.

Voor een foto overzicht zie bijgevoegd filmpje
KVB 1 Esneux.
Met een stralend weer en een temperatuur ver boven het normale voor deze tijd van het jaar speelden wij op 9 april onze eerste manche van het Belgische interclub en individueel kampioenschap.
Voor de ploeg is dit redelijk goed verlopen.
Gelukkig hadden wij Greta die de resultaten op niveau bracht.
In totaal eindigde onze ploeg op een respectabele 3de plaats.

Individueel komt Greta op de 3de, Raymond 13de, Stefan 14de, Pascal 15de , Dirk 21ste, Micheline 31ste,Hans 34ste, Viviane 36ste, Suzanne 44ste en Gaston als afsluiter op de 46ste plaats.

Voor een foto overzicht zie bijgevoegd filmpje
Alle rechten minigolfclub Rozemaai - 2017
Terug naar de inhoud