Nieuws uit onze club - Minigolfclub-Rozemaai

Ga naar de inhoud

Nieuws uit onze club

Actueel
De einduitslagen van zowel de gewone clubkampioenschappen alsook deze van de recreatieve zondagspelers staan nu on line. Ook de (weinige) foto's van onze activiteiten van zowel 2017 als 2018 staan nu online. Je vind deze onder de jaaroverzichten 2017 - 2018. Ook de einduitslag van de interclubkampioenschappen en de individuele resultaten vind je onder nieuws uit onze club - kampioenschap van België. Veel plezier.


Alle grote wedstrijden zijn gespeeld.
Het totaal resultaat is gemengd positief.
Bij de interclubkampioenschappen zijn wij uiteindelijk op de derde plaats geeindigd
Eén goede speler die naar het buitenland is gaan spelen en de ziekte van een andere hebben de ploeg geen goed gedaan. Gelukkig hadden wij nog Greta en Michael die op individueel vlak nog voor de nodige bekers hebben gezorgd.
Ondertussen hebben 6 van onze spelers (2 dames - 4 mannen) deelgenomen aan België Nederland met een overweldigend succes voor de mannenploeg (meer dan 100 slagen verschil). De damesploeg heeft het lang niet slecht gedaan, maar hier is het niveau van de Nederlandse spelers een stuk hoger dan onze Belgische. Enkel onze eigen Greta kon hier wat weerwerk bieden. Anneke, welke voor de eerste maal aan zulk een wedstrijd deelnam, heeft het ook lang niet slecht gedaan. Het opnemen tegen de nr 2 van Nederland was een hele ervaring en een stimulans om nog beter en meer te trainen om zelf ook tot zulk een niveau te komen.
 
Ook "Greta's prijs" is in een uitstekende sfeer verlopen. Spijtig dat verschillende mensen afgeschrikt werden door het aangekondigde slechte weer. Zij kregen ongelijk. Op één regenbui na was het volledig droog.De prijzenpot was weer groot, het wedstrijdgehalte hoog.
Ons terrein zelf wordt meer en meer bekend in de “grote” omgeving. Het aantal gastspelers is in stijgende lijn en de discipline wat betreft de regelgeving op het terrein raken ingeburgerd. Dit doet ons plezier, want op die manier raken de banen niet meer zo ernstig beschadigd.
Deze 2 gegevens samen geven ons uiteindelijk wat meer “ademruimte” zodat het waarschijnlijk mogelijk wordt de verlichting in het najaar van 2019 te vernieuwen. Zoals velen onder u nog wel weten hebben vandalen dit vorig jaar voor het overgrote stuk vernield

Thuiscompetities:

  1. Elke zondag morgen, vanaf 2 december tot einde maart, verzamelen de spelers die niet deelnemen aan de Belgische en internationale wedstrijden rond 10 uur.
    Afhankelijk van het weer spelen zij tussen de 2 en de 4 ronden.
    Deze wedstrijden zijn een goede zaak voor deze die wensen in te stappen in een gezellige, ontspannende sportieve bezigheid.

Als ook jij er zin in hebt om kennis te maken met de club(leden) kom dan eens af op onze eerste clubwedstrijd op zondag 25 maart om 9u30.
De volledige kalender 2019 in pdf formaat kan je hieronder bekomen.
Alle rechten minigolfclub Rozemaai - 2017
Terug naar de inhoud