Nieuws uit onze club - Minigolfclub-Rozemaai

Ga naar de inhoud

Nieuws uit onze club

Actueel
Toegevoegd aan deze website:

We hebben weer enkele aangename en 3 warme weken achter de rug met de plaatsing van de indoorbanen.
Op het einde hebben wij afgesloten met een interne minicompetitie. Leuk! En met een dikke proficiat aan Senne (15j) voor zijn 23!!
 
 
                                               
 
 
Zo lang als het nog mogelijk is blijft alles zoals vorig jaar. Er zijn opnieuw elke zondagmorgen de zondagclubwedstrijden met daaraan een wedstrijd verbonden en de eigenlijke clubwedstrijden die ongeveer 2 keer per maand plaatsvinden, meestal op zaterdag. Een echte kalender is nu een moeilijke zaak gezien de nakende verplaatsing van de banen een 200-tal meter verder. Dit gaat de nodige moeilijkheden geven voor iedereen, zowel de leden maar zeker ook de recreatie speler. Of dit op te lossen valt zullen wij nog moeten bekijken. In elk geval, wij blijven optimistisch!
 
Tot binnenkort?

 Thuiscompetities:

  1. Elke zondag morgen, vanaf 2 december tot einde maart, verzamelen de spelers die niet deelnemen aan de Belgische en internationale wedstrijden rond 10 uur.
    Afhankelijk van het weer spelen zij tussen de 2 en de 4 ronden.
    Deze wedstrijden zijn een goede zaak voor deze die wensen in te stappen in een gezellige, ontspannende sportieve bezigheid.

Als ook jij er zin in hebt om kennis te maken met de club(leden) kom dan eens af op onze eerste clubwedstrijd op zondag 25 maart om 9u30.
De volledige kalender 2020 in pdf formaat kan je hieronder bekomen.
Alle rechten minigolfclub Rozemaai - 2017
Terug naar de inhoud