Mini en Golfi - Minigolf-Rozemaai

Ga naar de inhoud
Introductie boekje
Enkele voorbeelden van het project Mini en Golfi uit scholen in onze omgeving.

De golfclubs, balletjes, tapijten, sommige obstakels en doelen werden en worden gratis door onze club ter beschikking gesteld.

Voorwaarden:
Beperkt in tijd
Foto's, voor publicatie op deze website bedoeld, achteraf aan ons te bezorgen.
Materiaal zelf afhalen en terug bezorgen in de toestand dat ze zijn verkregen.
enkel op afspraak
Nog een groter voorbeeld komt van de minigolfclub "Costa Nova Minigolf" uit het land waar dit initiatief is ontstaan; Portugal.

Portugal 13 mei 2017 om 15:06
Costa Nova Minigolf organiseerde het grootste Portugese minigolf evenement
Hole-in-One Challenge Final (Foto door Minigolfe.pt Facebook)
"Clube Minigolfe da Costa Nova" hield het weekend van 6 mei tot en met 7 in de eerste editie van "Hole in 1 Challenge" tegelijkertijd met het XXI-toernooi "Palheiros da Costa Nova". Meer dan 300 mensen waren betrokken bij dit evenement.

In maart van dit jaar werd het 'Hole in 1 Challenge' voor scholen geïntroduceerd als een leuk, snel en dynamisch alternatief voor het traditionele mini-golfspel. Elk van de 11 scholen kreeg een minigolfuitrusting, geleverd door Lusogolfe, een bedrijf gespecialiseerd in minigolfoplossingen en trainingen werd gegeven door twee coaches van de Clube Minigolfe da Costa Nova.Tijdens de kwalificatiefase die tot 28 april duurde werden 12 spelers geselecteerd per school om de finale te spelen.

Elke school ontwikkelde ook een innovatief minigolf obstakel, dat werd geëvalueerd en beloond door een jury aan het einde van het evenement. Voor de finale werden 9 minigolfbanen buiten de Clube Minigolfe da Costa Nova geïnstalleerd met behulp van de obstakels die de studenten ontwikkelden. Er waren ook prijzen voor de beste spelers per categorie (Kinderen A, Kinderen B, Initiatie, Jeugd en Juniors).

Maar de meest verwachte prijs was met de loterij van twee minigolfuitrustingen door de aanwezige scholen op het evenement. De studenten hadden ook de mogelijkheid om contact te hebben met de licentie spelers die deelnamen aan het XXI toernooi "Palheiros da Costa Nova".

De nieuwe tak van de sport werd geboren uit een initiatief van Onda Minigolfe in samenwerking met Lusogolfe, Costa Nova Minigolf en Minigolfe.pt, werd op 7 mei door de Hole in 1 Masters voor de spelers gepresenteerd.

Artikel en foto geleverd door Minigolfe.pt.

»Minigolfe.pt Website
Terug naar de inhoud